Welkom bij Scouting Soekwa

Welkom op de site van de leukste en gezelligste Scoutinggroep van Hoogland. Bij Soekwa is Scouting in de weekenden gezelligheid: een paar uur actief bezig zijn met leeftijdsgenoten, samen met elkaar, vaak buiten, soms binnen, uitdagingen en veel spelen maar niet altijd om te winnen. Dat is 100% Soekwa! Ons clubhuis vind je aan de Pottenbakkerlaan 34 in Hoogland, Amersfoort.

Ben je lid van onze groep, bekijk dan het laatste nieuws uit je speltak. Ben je geen lid? Kijk dan eens rustig rond.

Als je lid wilt worden of vrijwilliger wilt worden, geef je hier dan snel op!

Speltakken

Scouting Soekwa heeft vijf verschillende leeftijdsgroepen, bij Scouting noemen we dat speltakken. De welpen (7-11 jaar) spelen in thema: Jungleboek. De leden in de leeftijd van 11-15 jaar (scouts), 15-18 jaar (explorers) en 18-21 jaar (roverscouts), hebben geen thema maar een duidelijke rode draad in het programma-aanbod. De speltakken komen iedere week bij elkaar.

Opkomsttijden

Speltak Leeftijd                Tijden
Bevers   5-7 jaar Zaterdagmiddag 14.15-16.15 uur
Welpen 7-11 jaar Zaterdagmiddag 14.00-16.30 uur
Scouts 11-15 jaar Zaterdagochtend 10.00-12.30 uur
Explorers 15-18 jaar Zaterdagochtend 10.00-12.30 uur
Roverscouts vanaf 18 jaar Zaterdagavond vanaf 20.00 uur


Op dit moment is er geen bevers speltak (5-7 jaar) door gebrek aan leiding, maar wij zijn hard op zoek naar leiding om deze speltak opnieuw op te starten. Als je zelf beverleiding wil worden (of iemand kent die het leuk lijkt), kijk dan
 
hier voor de vacature!

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks