Omgeving en activiteiten

Omgeving

Het clubhuis ligt in Hoogland, gemeente Amersfoort. Ons clubhuis heeft een klein eigen veld waar ongestoord gespeeld kan worden. Op slechts enkele minuten lopen is een heel groot open veld, ideaal voor de grotere spelen. Het dichtstbijzijnde bos, het Schothorsterbos, ligt op tien minuten loopafstand. Dichtbij het clubhuis is winkelcentrum Emiclaer met meerdere supermarkten en alle standaard winkelketens (denk aan Intertoys, Blokker, Hema, enzovoort). Voor de dagelijkse boodschappen kun je ook in winkelcentrum Kraailandhof in Hoogland terecht.

Het grote veld op 5 minuten loopafstand:

groteveld01

Het Schothorsterbos op 10 minuten loopafstand:

schothorsterbos01

schothorsterbos02

 

Mogelijke activiteiten

In de omgeving is genoeg te doen. Het gezellige middeleeuwse centrum van Amersfoort is 20 minuten fietsen. Het winkelgebied rond de Langestraat is autovrij en perfect voor een vossenjacht. In Amersfoort ligt ook Dierenpark Amersfoort en ook een bioscoop ontbreekt niet.

Wat betreft zwembaden is er een klein zwembad op loopafstand, zwembad Hoogland. Grotere zwembaden (met glijbanen!) liggen in Amersfoort (Sportfondsenbad), Bunschoten (De Duker) en Leusden (Octopus).

Natuurlijk zijn er de nodige geocaches in de omgeving te vinden!

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks