Jeugdlid worden

Wil je kind lid worden van Scouting Soekwa? Leuk! Je kunt je kind hier online aanmelden voor onze wachtlijst. Wij nemen dan contact met je op zodra er een plek vrij is in de speltak voor de leeftijd van je kind. Voor vragen over de wachtlijst kun je contact opnemen met onze wachtlijstbeheerder.

Wist je trouwens dat als je zelf vrijwilliger wordt bij Soekwa je kind eerder aan de beurt is als het op onze wachtlijst staat? Kijk hier welke vacatures we hebben!

Als je kind opgeroepen wordt, dan kan hij/zij vrijblijvend vier weken komen kijken. In principe roepen wij 2x per jaar (in september/oktober en in januari/februari) nieuwe kinderen op als er plek is in een speltak.

Hoe lang duurt het?

Afhankelijk van de leeftijd van je kind kan het even duren voor er plek is (Stand van zaken januari 2023):

Speltak   Wachttijd
bevers (5-7 jaar)   1-1,5 jaar
welpen (7-10 jaar)   2-3 jaar
scouts (11-15 jaar)   0,5-1 jaar
explorers (15-17 jaar)   geen
roverscouts (18-21 jaar)   geen

 

Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch door naar een oudere speltak.

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks