Over Soekwa

Scouting Soekwa is in 1940 opgericht en uitgegroeid naar een gezellige groep waar meiden en jongens elke week met veel plezier het scoutingspel beleven. Ons clubhuis ligt vlakbij het Schothorsterbos in Hoogland, gemeente Amersfoort.

Scouting Soekwa bestaat uit vijf speltakken (leeftijdsgroepen): de bevers, welpen, scouts, explorers en roverscouts. Om deze speltakken optimaal hun spel te laten spelen is er natuurlijk van alles nodig. Van een clubhuis tot trainingen, van kookspullen tot tenten en van leidinggevenden tot spelmateriaal.

Naast de leidingteams zijn er nog ondersteunende diverse rollen binnen de groep. Zo is er een bestuur, een beheerder, een groepsbegeleider, een praktijkbegeleider en een groep plusscouts.

Bij onze groep zijn er rond de 25 volwassenen actief om alles mogelijk te maken. Op alle fronten kunnen wij als jeugd- en jongerenvereniging versterking gebruiken. Kijk vooral eens bij onze vacatures!

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks