Bevers

Bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar. Bij de bevers spelen de kinderen met elkaar en doen ze leuke activiteiten in de natuur. Ze dragen tijdens de opkomst en kampen hun rode scoutfit, zo zijn ze herkenbaar voor iedereen. Bevers houden vooral van spelletjes, knutselen, koken en bakken, naar het bos gaan, sportief spelen, toneelspelen of gewoon samen spelen. Spelenderwijs ontdekken ze de wereld om zich heen. En daarvoor hoeven ze niet op reis, de bevers spelen namelijk in het dorp Hotsjietonia.

Hotsjietonia

In het dorp Hotsjietonia wonen allemaal themafiguren en elk themafiguur heeft zijn of haar eigen eigenschappen. Je vindt er Stuiter, Bas Bos, Sterre Stroom en Caro Kunst. Ze houden van verschillende dingen om te doen, te maken of te spelen. Daardoor is er voor elke Bever iets leuks te doen in het dorp Hotsjietonia.

themafiguren bevers 

De leiding speelt mee

De leiding van de bevers speelt mee. Ze volgen trainingen en cursussen. Ervaring, training en eventueel een serie handboeken ondersteunt de leiding bij het bedenken van het spel. Uw kind is bij Scouting in vertrouwde handen.

 

 


bevers

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks