Voorwaarden van aanmelding voor de wachtlijst

Kinderen in de leeftijd van 5-15 jaar kunnen we niet direct plaatsen. We willen het Scoutingspel voor iedereen leuk en uitdagend houden, voor zowel onze jeugdleden als onze vrijwilligers. Om een goed en veilig Scoutingspel te kunnen spelen is het belangrijk dat de verhouding tussen het aantal leden en leiding goed is. Het aanbod van het aantal leden is soms groter dan het aantal beschikbare vrijwilligers. Daarom hanteren we een wachtlijst.

Zodra er plek is, nodigen we je uit en kun je lid worden van de groep. Laat je vooral niet afschrikken door deze wachtlijst; inschrijven kan altijd. Als je niet meer in aanmerking komt voor je huidige leeftijdsgroep, dan schuif je automatisch op naar een oudere leeftijdsgroep. Je komt dus zo snel als mogelijk aan de beurt.

Goed om te weten: We proberen onze speltakken qua leeftijd horizontaal op te bouwen; dat wil zeggen dat we van elke leeftijd ongeveer evenveel leden willen hebben in de speltak, zodat we een goede doorstroming hebben naar volgende speltakken.

logo laat je uitdagen 288x300

Word ook vrijwilliger!

 

Leiding geven bij een leeftijdsgroep die je aanspreekt, meewerken om een zomerkamp te organiseren of gewoon een klusje doen op het moment dat het je uitkomt. Zelfs als je je maar een uurtje per maand kunt inzetten, ben je voor Scouting Soekwa al een supervrijwilliger!

Lees verder

Sponsor ons

 

 

Koopt je wel eens online? Vergeet dan volgende keer niet om eerst www.sponsorkliks.com te bezoeken. Je betaalt hetzelfde en Soekwa ontvangt een commissie bij elke transactie via www.sponsorkliks.com. Je sponsort dus gratis!

 

Meer over SponsorKliks